Monday, 21 November 2016

1 Tips Kurangkan Berat Badan dan Pipi 'gebu' dengan Cepat



Assalamualaikum.

Post ini lebih kepada pengumuman tentang khasiat Rosbud dan Lemon Dried dari TIA ARIF dalam usaha sesetengah dari kita untuk kekal sihat. Disini aku kongsikan info berguna. Bolehlah nak dikatakan sebagai berkongsi tips kurangkan berat badan dan pipi 'gebu' dengan cepat serta nampak cantik dan kurus...hehehe:



 


siap buat air tu....sluurrrpppp

Khasiat Rosbud:
1) Dikenali sebagai "Woman Flower"
2) Kaya dengan vitamin C
3) Untuk kecantikan dalaman dan luaran
4) Bagus untuk kestabilan hormon
5) Dapat mengatasi senggugut dan haid tersekat 
6) Melegakan stress dan sakit kepala

Khasiat Lemon Dried:
1) Mencairkan lemak degil seperti dibahagian perut dan peha
2) Merawat dan mengurangkan masalah kulit
3) Agen DETOX terbaik!!!


Berikut adalah gambar-gambar testimoni untuk tatapan korang tentang tips kurangkan berat badan ni..lebih kurang nak cantik dan kurus jugakla kan..hehehe













Ehh...ade special promotion?? Nak tanya sapa ek?? Tak payah susah hati...korang masuk je fb Tia Arif ni.. atau hubungi nombor ini: 0177497896..semua soalan bakal terjawab....:)


Sekian dulu dari aku tentang TIPS KURANGKAN BERAT BADAN..jumpa lagi ...tata..:)


P/s: aku sendiri dah cuba amalkan tapi mungkin efeknya lambat sket...bila dah dapat bentuk ideal, aku letak jugak gambar kat sini...hheheheh:)

No comments:

Post a Comment