Monday, 27 March 2017

Sayangi Anak Pintar Cerdas..

Aku ada anak lelaki. Nama penuh Muhammad Adam Zuhayr



tapi nak senang aku panggil Adam je.. Lagi 3 tahun Adam nak masuk tadika.







Dari lahir sampai sekarang Adam membesar dengan baik. Tipulah kalau aku cakap kat sini yang Adam tak pernah sakit atau demam. Dah memang adat berkeluarga dan beranak kecil ni memang kena fahamla karenah anak sendiri kan...?




Tapi apapun, mungkin sebab aku ada ikut saranan seorang kawan sekerja. Sebab dia sendiri yang beli dan apply ilmu dalam buku yang dibelinya. Katanya kalau nak ANAK PINTAR dan CERDAS memangla kena doa banyak2 tapi ade tak salah kalau nak letak extramiles...kn?



Puas aku tanya tajuk buku sebab kawan aku ni jenis pendiam sket. Sampai rasa nak naik penampar jugak kat muka dia la....huhuh...



lastly dia bagitau jugak..katanye kena beli cara online. Aku pon ape lagi time rehat terus google dan beli. Dan ternyata buku ini sangat membantu...alhamdulillah.:



- > Tajuk Buku – Anak Pintar Cerdas






No comments:

Post a Comment